For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Restelapper med havregrøt, honning og bringebær

    Det blir ofte rester fra havregrøten etter frokosten. Ikke kast den! Lag restelapper med honning og bær i stedet.

    Restelapper med havregrøt, honning og bringebær

    Det blir gjerne igjen litt rester av havregrøten til frokost. Ikke kast den! Lag bananpannekaker av restene, eller prøv disse lappene med honning og bringebær. 

    10-12 lapper
    15 minutter
    gluten

    Ingredienser:

    • 200 g kokt havregrøt
    • 100 g hvetemel
    • 2 egg
    • 1 ss honning
    • 1 ts bakepulver
    • Frosne bringebær

    Slik gjør du: 

    1. Kjør alle ingrediensene utenom bringebær til en jevn røre med en stavmikser.
    2. Smelt smør i en stekepanne og stek lapper (3 av gangen) i smør. Ha på frosne bringebær før du snur lappene for å steke dem på den andre siden. Snu lappene og stek dem ferdig.
    3. Server gjerne ekstra honning til.

    Tips: Har du andre bær i fryseren som blåbær eller skogsbær, kan du helt fint bytte ut bringebærene med det du har.