Restelapper med havregrøt, honning og bringebær
Det blir ofte rester fra havregrøten etter frokosten. Ikke kast den! Lag restelapper med honning og bær i stedet.
Det blir gjerne igjen litt rester av havregrøten til frokost. Ikke kast den! Lag bananpannekaker av restene, eller prøv disse lappene med honning og bringebær.
10-12 lapper
15 minutter
gluten
Ingredienser:
- 200 g kokt havregrøt
- 100 g hvetemel
- 2 egg
- 1 ss honning
- 1 ts bakepulver
- Frosne bringebær
Slik gjør du:
- Kjør alle ingrediensene utenom bringebær til en jevn røre med en stavmikser.
- Smelt smør i en stekepanne og stek lapper (3 av gangen) i smør. Ha på frosne bringebær før du snur lappene for å steke dem på den andre siden. Snu lappene og stek dem ferdig.
- Server gjerne ekstra honning til.
Tips: Har du andre bær i fryseren som blåbær eller skogsbær, kan du helt fint bytte ut bringebærene med det du har.