Perfekt eggerøre
Mange lager eggerøre med alt for høy varme, og den stekes til den blir tørr og smakløs. Eggerøre trenger ikke inneholde mer enn egg og smør for å få den kremete og god.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/coop-aktiv/coop-obs/temasider/ida-gran/2020/idagran_mai_spekemat.jpg?ref=BF76AC79ED)
Eggerøre trenger ikke inneholde mer enn egg og smør for å få den kremete. Men mange steker eggerøre på alt for høy varme. Da blir den tørr og smakløs. Trikset er å bruke lavere varme, og steke den til eggene akkurat er blitt stive, men fortsatt er kremete.
INGREDIENSER:
-
6 egg
- 3 ss smør
FREMGANGSMÅTE:
- Lag eggerøre ved å piske sammen egg og smør i en stekepanne. Skru varmen på middels (ikke høyere) og visp hele tiden til eggene begynner å bli stive. Trikset er å ikke bruke for høy varme, da blir eggerøren tørr.
- Når eggerøren akkurat er blitt fast, men fortsatt er kremete i konsistensen, kan du trekke pannen av varmen og strø over litt salt.