Omelett med røkelaks
Røkeløks passer perfekt i omelett, men du kan også bruke middagsrester du allerede har i kjøleskapet.
Er du ekstra sulten kan du rulle omelettene inn i myke tortillalefser. Server med rømme som du har smakt til med litt søt sennep.
Oppskrift på omelett med røkelaks
Totaltid 15 minutter
Dette trenger du til 4 porsjoner
-
6 egg
-
6 ss melk
-
0,5 ts salt
-
0,25 g pepper
-
2 ss smør, til steking
-
1 gulrot
-
1 rødløk
-
1 paprika
-
100 g spinat
-
8 skiver røkelaks
Slik lager du omelett med røkelaks
-
Pisk sammen egg og melk, og krydre med salt og pepper. Stek fire tynne omeletter i smør – én etter én – i en stekepanne.
-
Skrell gulrot og løk. Skjær gulrot, løk og paprika i strimler og stek i smør til det er mykt. Vend inn spinat.
-
Fyll omelettene med grønnsaker og laks, og rull sammen.