Havregrøt med gulrot, egg og bær

    Enkel, god og næringsrik grøt til store og små. Denne grøten er en god start på dagen. Egget gjør grøten mer mettende, i tillegg til å tilføre mye næring.

    Havregrøt med gulrot, egg og bær

    Enkel, god og næringsrik grøt til store og små. Denne grøten er en god start på dagen. Egget gjør grøten mer mettende, i tillegg til å tilføre mye næring.

    2 personer / 10 min / Glutenfri (bruk glutenfri havregryn)

    INGREDIENSER:

    • 1.6 dl havregryn, lettkokte
    • 1 ss valmuefrø
    • 1 ss sesamfrø
    • 1.5 dl vann
    • 1.5 dl melk
    • 1 liten revet gulrot
    • 1 egg
    • Smør
    • Banan
    • Jordbær
    • Bringebær
    • Honning

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Ha havregryn, valmuefrø, sesamfrø, vann, melk og revet gulrot i en kjele og kok opp.
    2. Småkok på lav varme i 3 minutter.
    3. Trekk kjelen av platen og rør inn 1 rått egg.
    4. Hell over i to skåler og ha på en klatt smør, banan i biter, jordbær i biter, bringebær og litt honning.