Havregrøt med gulrot, egg og bær
Enkel, god og næringsrik grøt til store og små. Denne grøten er en god start på dagen. Egget gjør grøten mer mettende, i tillegg til å tilføre mye næring.
Enkel, god og næringsrik grøt til store og små. Denne grøten er en god start på dagen. Egget gjør grøten mer mettende, i tillegg til å tilføre mye næring.
2 personer / 10 min / Glutenfri (bruk glutenfri havregryn)
INGREDIENSER:
- 1.6 dl havregryn, lettkokte
- 1 ss valmuefrø
- 1 ss sesamfrø
- 1.5 dl vann
- 1.5 dl melk
- 1 liten revet gulrot
- 1 egg
- Smør
- Banan
- Jordbær
- Bringebær
- Honning
FREMGANGSMÅTE:
- Ha havregryn, valmuefrø, sesamfrø, vann, melk og revet gulrot i en kjele og kok opp.
- Småkok på lav varme i 3 minutter.
- Trekk kjelen av platen og rør inn 1 rått egg.
- Hell over i to skåler og ha på en klatt smør, banan i biter, jordbær i biter, bringebær og litt honning.