Egg i panne
En enkel hverdagsrett for deg som vil «slenge noe sammen». Selv om retten er enkel å lage er den både sunn og veldig god!
En enkel hverdagsrett for deg som vil «slenge noe sammen». Selv om retten er enkel å lage, er den både sunn og veldig god!
Info:
- Vegetar
- Glutenfri
- 25 minutter
Ingredienser:
- 2 ss olje
- 10 cherrytomater
- 1 sjalottløk
- 2 hvitløksfedd
- 2 never grønnkål
- 5 egg
- 2 klyper salt
- 1 klype pepper
- 50 g fetaost
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Skjær tomatene i to. Varm olje i en liten stekepanne og stek tomater, finhakket sjalottløk, presset hvitløk og grønnkål i 5-6 minutter.
- Pisk sammen egg, salt og pepper i en skål. Trekk stekepannen av platen og hell i eggene.
- Strø over fetaost og sett stekepannen inn i ovnen.
- Stek i 15 minutter eller til eggene har satt seg og er stivnet.