For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Egg i panne

    En enkel hverdagsrett for deg som vil «slenge noe sammen». Selv om retten er enkel å lage er den både sunn og veldig god!

    Egg i panne

    En enkel hverdagsrett for deg som vil «slenge noe sammen». Selv om retten er enkel å lage, er den både sunn og veldig god!

    Info:

    • Vegetar
    • Glutenfri
    • 25 minutter

    Ingredienser:

    • 2 ss olje
    • 10 cherrytomater
    • 1 sjalottløk
    • 2 hvitløksfedd
    • 2 never grønnkål
    • 5 egg
    • 2 klyper salt
    • 1 klype pepper
    • 50 g fetaost
    1. Forvarm ovnen til 175 grader.
    2. Skjær tomatene i to. Varm olje i en liten stekepanne og stek tomater, finhakket sjalottløk, presset hvitløk og grønnkål i 5-6 minutter.
    3. Pisk sammen egg, salt og pepper i en skål. Trekk stekepannen av platen og hell i eggene.
    4. Strø over fetaost og sett stekepannen inn i ovnen.
    5. Stek i 15 minutter eller til eggene har satt seg og er stivnet.