For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Egg i form med spinat, bacon og ost

    Alt sammen er laget i samme form som gjør at du får lite oppvask og gjør oppskriften veldig enkel å lage.

    Egg i form med spinat, bacon og ost

    Hele frokosten er samlet i samme rett, loff, spinat, ost, egg og bacon. Alt i samme form gjør at du får lite oppvask, og det er veldig enkelt å lage.
      

    4 personer

    Dette trenger du:


    Ingredienser:
    2 dl melk
    2 egg
    4 tykke loffskiver
    1-2 store never spinat
    2 store never revet mozzarella
    4 egg
    75 g stekt bacon
    0.5-1 ts chiliflak
    2 klyper salt
    1 klype pepper

    Slik gjør du: 

    1. Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. Pisk sammen melk og egg i en liten ildfast form.
    3. Skjær av skorpene på loffskiven og press dem ned i eggeblandingen. La dem ligge i 10 minutter før du snur skivene og lar dem ligge i 5 minutter til.
    4. Dryss over spinatblader og revet mozzarella.
    5. Stek i 10 minutter.
    6. Ta formen ut av ovnen og lag fire groper som du kan kakke eggene oppi.
    7. Fordel stekt bacon utover og dryss med litt chiliflak, salt og pepper.
    8. Stek i nye 10 minutter.