Chiapudding med mango
Chiapudding med mango og pasjonsfrukt er noe du slenger sammen på kvelden, og har frokosten klar dagen etter. De er også fine å ha over på små beholdere med lokk og gi med barna som en lunsj, eller ta med på stranden. Topp med friske bær, granola og litt syltetøy.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2023/juli-august/chiapudding-med-mango-1.jpg?ref=C3018E08B5)
Chiapudding med mango og pasjonsfrukt er noe du slenger sammen på kvelden, og har frokosten klar dagen etter. De er også fine å ha over på små beholdere med lokk og gi med barna som en lunsj, eller ta med på stranden. Topp med friske bær, granola og litt syltetøy.
4 små glass / Glutenfri / Vegetar / 10 min + avkjøling natten over
INGREDIENSER:
- 40 g fryst mango
- 4 ss chiafrø
- 2 dl kokosmelk
- 1 pasjonsfrukt
- 1 ss maple syrup
Topping:
- Aprikossyltetøy
- Bringebær
- Jordbær
- Moreller
- Granola
FREMGANGSMÅTE:
- Ha alle ingrediensene i en blender og kjør sammen til mangoen er most.
- Hell over i porsjonsglass og sett i kjøleskapet natten over.
- Ha gjerne litt aprikossyltetøy på, sammen med friske bær og granola.