One-pot pasta med laks og pesto
Hvor praktisk er ikke onepot gryter? Det blir veldig lite oppvask siden alt slenges oppi samme gryte. Denne middagen er enkel å lage, og god for hele familien.
Hvor praktisk er ikke onepot gryter? Det blir veldig lite oppvask ettersom alt slenges oppi samme gryte. Denne middagen er enkel å lage, og god for hele familien.
2 voksne + 2 barn / Glutenfri (bruk glutenfri pasta) / 30 minutter
INGREDIENSER:
- 3 ss olje
- 1 stor sjalottløk
- 1 hvitløksfedd
- 2,5 ss pesto
- 4 dl vann
- 3 dl kremfløte
- 1 boks hvite bønner i lake
- 150 g pasta
- 1 ts grønnsaksbuljong
- 1 ts salt
- 400 g salmalaks i terninger
- 1 stor neve spinat
- ½ pakke aspargesbønner
FREMGANGSMÅTE:
- Varm olje på middels varme og stek finhakket sjalottløk i noen minutter før du har i presset hvitløk. La det surre i 1 minutt før du har i pesto, vann, kremfløte, bønner og pasta.
- Sett på lokk og la det småkoke i 10 minutter.
- Ha i salt, grønnsaksbuljong, salmalaks i terninger og hakket bladspinat. Sett på lokk og la det småkoke i 3-4 minutter før du har i aspargesbønner i biter.
- Server.