Laks og mango med ingefærdressing
Deilig og sunt måltid som passer året rundt. Denne retten er helt ypperlig som en lunsj eller en litt lett middag.
Deilig og sunt måltid som passer året rundt. Denne retten er helt ypperlig som en lunsj eller en litt lett middag.
3 personer / Glutenfri / 20 minutter
INGREDIENSER
- 300 g salmalaks
- 1 mango
- 2 modne avokadoer
- 1 pakke ruccola
- 2 vårløk
- 3 ss sesamfrø
- 2 ss finhakket fersk ingefær
- 4 ss soyasaus
- 2 ss fishsause
- 1 rød chili
- Saft fra 2 lime
FREMGANGSMÅTE
- Kutt laks, mango og avokado i terninger og ha det i en stor bolle.
- Ha i ruccola og finhakket vårløk.
- Stek sesamfrøene i en tørr panne til de er gylne.
- Lag dressingen ved å finhakke ingefær og røre den sammen med soyasaus, fish sauce, finhakket chili og saften fra 2 lime.
- Rør dressingen inn i salaten og dryss sesamfrø over.