Pannacotta med jordbær
Honning-pannacotta med masse friske bær er sommerens dessert! Veldig enkelt å lage, søt fra honningen og toppet med syrlige og freshe bær.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2023/juli-august/pannacotta.jpg?ref=5EB2AB65F2)
4 stk porsjonsglass / 30 min + avkjøling på 4-6 timer / Gutenfri / Vegetar
INGREDIENSER:
- 3 dl kremfløte
- 1 dl melk
- 1.5-2 ss honning
- 2 gelatinplater
- Jordbær
- Bringebær
- Mer honning til topping
FREMGANGSMÅTE:
- Legg gelatinplatene i kaldt vann så de dekkes godt. La ligge i 10 minutter.
- Varm kremfløte, melk og honning til kokepunktet, trekk kjelen til side.
- Klem ut vannet fra gelatinplatene og rør dem inn i den varme melken så de smelter.
- Hell kremen over i porsjonsglass og sett dem kaldt i minst 4-6 timer eller helst natten over.
- Pynt med masse friske bær og litt mer honning.