Pannacotta med jordbær

    Honning-pannacotta med masse friske bær er sommerens dessert! Veldig enkelt å lage, søt fra honningen og toppet med syrlige og freshe bær.

    Pannacotta med jordbær

    4 stk porsjonsglass / 30 min + avkjøling på 4-6 timer / Gutenfri / Vegetar

    INGREDIENSER:

    • 3 dl kremfløte
    • 1 dl melk
    • 1.5-2 ss honning
    • 2 gelatinplater
    • Jordbær
    • Bringebær
    • Mer honning til topping

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Legg gelatinplatene i kaldt vann så de dekkes godt. La ligge i 10 minutter.
    2. Varm kremfløte, melk og honning til kokepunktet, trekk kjelen til side.
    3. Klem ut vannet fra gelatinplatene og rør dem inn i den varme melken så de smelter.
    4. Hell kremen over i porsjonsglass og sett dem kaldt i minst 4-6 timer eller helst natten over.
    5. Pynt med masse friske bær og litt mer honning.