Wok med svinekjøtt og nudler
Det å wokke både grønnsaker og svinekjøtt gjør denne middagen svinegod – både på smak og konsistens.
Det å wokke både grønnsaker og svinekjøtt gjør denne middagen svinegod – både på smak og konsistens. Ønsker du en annen type kjøtt er det bare å bytte ut med kylling eller biff, eller fiskebiter og skalldyr.
Oppskrift på wok med svinekjøtt og nudler
Totaltid 15 minutter.
Til 4 porsjoner trenger du:
-
4 porsjoner eggnudler
-
1 brokkoli i buketter
-
2 ss olje til steking
-
600 g svinekjøtt i strimler
-
1 ts salt
-
0,5 ts pepper
-
4 ss chilisaus
-
4 ss peanøtter, grovhakkede
Slik lager du wok med svinekjøtt og nudler
-
Kok nudlene som anvist på pakken.
-
Kok brokkolien i lettsaltet vann i 2 minutter.
-
Varm olje i en wok eller stekepanne. Stek svinekjøttet raskt til det har en pen, gyllen farge og er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
-
Servér svinekjøttet med nudler, brokkoli, søt chilisaus og peanøtter.