Wok med kylling og basilikum
Her kommer en oppskrift på en aldri så liten kyllingwok med masse basilikum og cashewnøtter.
Obs har stort utvalg av asiatiske sauser, krydder, gryter, nudler og mye mer. Her kommer en oppskrift på en aldri så liten kyllingwok med masse basilikum og cashewnøtter. Bruk gjerne en wokpanne eller stekepanne om du ikke har en wokpanne.
3-4 personer / 30 min / Gluten
INGREDIENSER:
- 800 g lårkjøtt av kylling
- 0.5 dl soyasaus
- 0.5 dl oystersaus
- 1 ts sesamolje
- 1 ss nøytral olje
- 2 store hvitløksfedd
- 2 never ristede cashewnøtter
- 1 potte basilikum
- Kokt ris
- 2 vårløk
- 1 mango
- 1 rød chili
FREMGANGSMÅTE:
- Skjær lårkjøttet i strimler og bland det sammen med soysasaus og oystersaus. La det marinere i 10 minutter.
- Varm opp sesamolje og olje i en wokpanne eller vanlig stekepanne på middels varme.
- Finhakk hvitløken og stek den i 30 sekunder før du har i kyllingen med marinade.
- Stek til kyllingen er gjennomstekt før du trekker pannen av varmen og rører inn grovhakkete cashewnøtter og en hel potte basilikum.
- Server kyllingen med kokt ris og mango i skiver. Dryss over hakket vårløk og chili.