Helly Hansen Rider 2.0 vattert jakke barn

    Art nr: 7040057937150
    Rider 2.0 er Helly Hansen sin bestselgende 2-lags skijakke for optimal værbeskyttelse og komfort ved lange dager ute i s...

    Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
    Hent i butikk etter bare to timer
    Gebyrfri faktura med Walley
    120 dagers åpent kjøp

    Betalingsmetoder

    Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

    Leveringsmetoder

    Logotype av alternativer

    • Produktdetaljer
    • Produktomtaler
    • Spesifikasjoner

    Produktdetaljer

    Rider 2.0 er Helly Hansen sin bestselgende 2-lags skijakke for optimal værbeskyttelse og komfort ved lange dager ute i snøen. Jakken er utviklet med HELLY TECH® Performance, har PrimaLoft® BLACK Eco isolasjon, forseglede sømmer og flere praktiske detaljer. Denne jakken blir fort en favoritt for barn som ikke bare elsker å være ute i snøen, men i all slags vær. I tillegg er den bluesign®-sertifisert.

    Jakken er i en rett modell med god plass til mellomlag under. HELLY TECH® Performance gir en vanntett og pustende konstruksjon som tåler utfordrende, skiftende og uforutsigbare værforhold. Ytterstoffet er i et slitesterkt og vanntett materiale som er behandlet med en PFC-fri impregnering, og har en vannsøyle på 17 000 mm. Forseglede sømmer forhindrer at vann og snø trenger inn gjennom der jakken er kuttet og sydd. Med isolerende og pustende PrimaLoft® BLACK Eco membran holder den svært godt på varmen på de kaldeste dagene, samtidig som barnet ikke føler at jakken blir for klam. Innsiden er glatt fôret for å gjøre det enklere å ta på seg jakken med en tjukkere ullgenser under, og den høye kragen har et innvendig fôr i myk, børstet trikot. Den værbeskyttende, justerbare hetten har delvis elastisk hettekant, er avtakbar og festes med trykknapper. Justerbar snølås i midjen holder snøen ute, og delvis elastisk jakkekant og elastiske ermeavslutninger sikrer en god passform. De formsydde ermene gir ekstra god bevegelsesfrihet for aktive barn. Godt synlige refleksdetaljer på ermene og i front gir økt synlighet i mørke omgivelser. Jakken er i tillegg utstyrt med lomme til heiskort og glidelåslommer i sidene for en trygg oppbevaring av småting.

    Øvrige detaljer:
    • HELLY TECH® Performance
    • PFC-fri impregnering
    • PrimaLoft® BLACK Eco membran
    • Forseglede sømmer
    • Justerbar snølås i midjen
    • Glatt innvendig fôr
    • Avtakbar, justerbar hette
    • Formsydde ermer
    • Delvis elastisk jakkekant
    • Elastiske ermeavslutninger
    • Synlige reflesdetaljer
    • Glidelåslommer

    Materiale:
    Ytterstoff i 100% polyester
    Fôr i 100% resirkulert polyester
    Membran i 100% resirkulert polyester

    Materialegenskaper:
    • Vanntetthet: 17 000 mm vannsøyle
    • Vindtetthet: 2-12 CFM (vindavvisende nok til fjellklatring)
    • Pusteevne: WVP 10000<20000 g m2 24h>

    Passform:
    Rett modell. Normal i størrelsen.

    Vaskeanvisning:
    Lukk alle glidelåser før du vasker jakken. Ikke bruk tøymykner. Vaskes separat med mørke farger. Tørkes på vrangen. For å reaktivitere jakkens impregnering kan jakken tørkes i tørketrommel.

    Impregnering:
    Dette produktet har en impregnering (DWR behandling = durable water resistant) når de er nye. Denne behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

    Teknologi:
    HELLY TECH® Performance gir ekstra vanntett og vindtett beskyttelse under aktiviteter med høy ytelse i utfordrende, skiftende og uforutsigbare værsituasjoner. Vannsøyle fra 10 000 til 20 000 mm.

    HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
    Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

    Miljø og bærekraft:
    Bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere. Dette betyr minimal påvirkning på mennesker og miljø og en ansvarlig bruk av ressurser. Når du som forbruker velger et bluesign® sertifisert materiale skal du være trygg på at det oppfyller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.

    Bluesign® standarden tar sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert, forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert, samt forholdene på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

    • Isolerende og pustende PrimaLoft® BLACK Eco membran
    • 17 000 mm vannsøyle og forseglede sømmer
    • Justerbar snølås og avtakbar, justerbar hette
    • Gode justeringsmuligheter
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
    Generelt
    Artikkelnummer7040057937150
    Leverandørens artikkelnummer41773_597-10
    Størrelse10 ÅR
    FargeMARINEBLÅ
    Forpakningsmål
    Bruttovekt1 kg
    Høyde1 cm
    Lengde1 cm
    Bredde1 cm