Diablo® IV for PS4™

    Art nr: 5030917298196
    Gi opp alt håp Den endeløse kampen mellom High Heavens og Burning Hells fortsetter mens kaoset truer med å sluke Sanctua...
      Andre butikker:
      Få på lager
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Gi opp alt håp
      Den endeløse kampen mellom High Heavens og Burning Hells fortsetter mens kaoset truer med å sluke Sanctuary. Med en ustanselig strøm av demoner å slakte, utallige evner å mestre, marerittaktige fangehull og legendarisk tyvegods bringer denne enorme, åpne verdenen løfter om eventyr og ødeleggelse. Overlev og erobre mørket – eller gi etter for skyggene.

      Heroes of Sanctuary
      Skap og tilpass figuren din for å kjempe videre mot de ubeskrivelige redslene som ødelegger dette landet. Velg mellom en av fem klasser, oppdag og eksperimenter med et stort utvalg av kraftig utstyr, og velg dine talenter og evner med omhu for å bli urokkelig i møte med mørket. Men velg med omhu; din verden avhenger av det.

      Utforsk Sanctuary
      Utforsk Sanctuary – Oppdag en verden av Sanctuary når du kjemper deg gjennom det vidstrakte landet. Bli med andre eventyrere, gjenerobre beleirede byer, utforske i fordervede fangehull, og avdekk tapte hemmeligheter når du kjemper for verdens skjebne.

      Borger
      Heroiske eventyrere kan rense borger som denne, og igjen gjøre krav på dem for innbyggerne i Sanctuary. Byen vil aldri bli den samme igjen, men en seier her kan etterlate varige spor og forvandle denne fiendtlige regionen til en trygg frihavn.

      PVP
      Kampene tar en vending når du går inn i PvP-soner. Marker deg selv som «fiendtlig», så lar disse høyrisiko-områdene i Sanctuary deg kunne angripe andre spillere for å få å kloa i verdiene deres. Men vær forsiktig. Dette åpner for at du også kan bli overrumplet.

      • For PS4™
      • Aldersgrense 18 år
      Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
      Generelt
      Artikkelnummer5030917298196
      Leverandørens artikkelnummer4419DIABLOIV
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.2 kg
      Høyde17 cm
      Lengde2 cm
      Bredde14 cm