Paper Mario™: The Thousand-Year Door for Nintendo Switch™

    Art nr: 45496511968
    Paper Mario: The Thousand-Year Door er tilbake med oppdatert grafikk til Nintendo Switch! Brett deg til seier i dette ro...
      Andre butikker:
      På lager (6-20)
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Paper Mario: The Thousand-Year Door er tilbake med oppdatert grafikk til Nintendo Switch! Brett deg til seier i dette rollespillseventyret, og unngå å krølles sammen under presset.

      Jakten på Krystallstjernene begynner
      Etter at prinsesse Peach ber om hans hjelp på en skattejakt, drar Mario til byen Rogueport. Men når han kommer, er Peach ingen steder å se! Etter å ha lært om legenden om Krystallstjernene, setter Mario ut for å finne disse mytiske skattene og forhåpentligvis spore opp Peach underveis.

      Mario er selvfølgelig ikke den eneste som håper å finne Krystallstjernene – og det er ikke bare Bowser som er ute etter å skape problemer denne gangen heller! Kan helten vår finne disse eldgamle gjenstandene, åpne tusenårsdøren og kanskje til og med redde verden?

      En papirverden full av overraskelser
      For å finne Krystallstjernene, må du begi deg utover veggene til Rogueport og se verden! Alle slags funn venter på deg: en stor drage som gjemmer seg i et skummelt slott, en forbannet by dekket i evig skumring, vågalt detektivarbeid ombord i et tog i bevegelse og mye mer!

      Når det gjelder å komme seg rundt og utforske, kan Mario s Paper Abilities hjelpe! Prøv å gjøre om til et papirfly for å fly over hull eller bli papirtynt for å presse deg gjennom trange steder. Det er enda flere evner å finne også!

      En parade av partnere
      Under reisen vil du møte en fargerik rollebesetning som gjerne blir med deg på turen. Ikke bare vil disse allierte være i stand til å hjelpe deg med å spore opp krystallstjernene, de vil også ta med sin egen stil på reisen!

      Hver partner har sine egne unike evner, som at Goombella avslører informasjon om fiender eller steder, Koops kan gripe gjenstander utenfor rekkevidde, Madame Flurrie blåser bort hindringer for å avdekke hemmelige stier og mer. Du kan til og med bruke disse ferdighetene i kamp for å gi deg selv et forsprang på motstanderne.

      Kampens teater
      Har du sett noen fiender på dine reiser? Ta dem opp i turbaserte kamper, foran et spennende publikum! Du kan bruke alle slags metoder for å ta ned motstanden, inkludert angrep tjent ved å utstyre spesielle merker og spesielle trekk som kanaliserer kraften til Krystallstjernene.

      Utfør angrepene dine med godt timede knappetrykk for å øke kraften din, eller trykk på knappen mens du blir angrepet for å redusere skaden du tar. Jo bedre du gjør det, jo mer vil publikum heie deg frem!

      • For Nintendo Switch™
      • Aldersgrense 7 år
      Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
      Generelt
      Artikkelnummer45496511968
      Leverandørens artikkelnummer750S2898PMTYD
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.052 kg
      Høyde17 cm
      Lengde1.1 cm
      Bredde10.5 cm