Ooni Karu 16 pizzaovn

    Art nr: 5060568345451
    Ooni Karu 16 er en ved /kullfyrt pizzaovn med mulighet for å montere gassbrenner. Karu 16 har vedkammer bakerst i ovnen...
      Nettlager:
      På lager (+50)
      Butikklager:
      Ikke på lager i noen butikker

      Dine leveringsalternativer

      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Dokumenter, brosjyrer og manualer
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Ooni Karu 16 er en ved /kullfyrt pizzaovn med mulighet for å montere gassbrenner. Karu 16 har vedkammer bakerst i ovnen og all påfylling av brennstoff gjøres utenfra. Glassdør i front gjør hele stekeprosessen synlig. Digitalt termometer viser lufttemperaturen i ovnen. Karu 16 får en temperatur opp mot 500 grader i løpet av 15-20 minutter. Da stekes en Napolitansk pizza på kun 90 sekunder.

      Ooni Karu 16 har en flott utførelse i pulverlakkert karbonstål og er dobbeltisolert i hele ovnskroppen.

      Egenskaper

      • Vekt:23kg
      • Bredden på bakesteinen er 16", dvs 40cm
      • Tykkelse 2 cm.

      Døren er av glass med Viewflame-Technology som skal minimere sotdannelse på glasset under fyring med ren, tørr ved / kull. Da kan man følge hele stekeprosessen gjennom glasset. Brenselskammeret er bakerst i ovnen og ved /kull fylles på gjennom en luke bak på ovnen. Vedlengde 20-30 cm. Gassbrenner (ekstrautstyr, kjøpes separat) kan monteres ved å fjerne vedkammeret i ovnen og hekte gassbrenneren på to medfølgende skruer. Karu 16 har et digitalt termometer som måler lufttemperaturen i ovnen. Med sitt store ovnsrom og kontrollert temperatur kan ovnen også brukes til baking av brød etc.

      Praktisk bruk:
      Pizzaen må roteres underveis i stekingen for å få et jevnt stekeresultat. Dette gjøres med en pizzaspade i metall; enten ved å ta pizzaen ut på spaden og snu den med fingrene før den legges tilbake, eller ved bruk av en Turning Peel og rotere pizzaen mens den er inne i ovnen. En Ooni Pizzaovn kan brukes til mye mer enn pizza. Med Ooni støpejernspanner kan man steke kjøtt, fisk grønnsaker etc. og steke mindre bakverk som naan, pita etc.

      Vedlikehold:
      Bruk alltid beskyttelsestrekk når ovnen ikke er i bruk. Det bevarer farge og materalene i ovnen.

      • Vedkammer bakerst i ovnen, fylles utenfra
      • Stekeareal 40x 40 cm
      • 2 cm tykk bakestein i Coorderit. Porøs stein som absorberer og bevarer varme.
      • Gassbrenner kan kjøpes separat

      Brukermanual

      687600_5060568345451_.pdf
      Last ned / vis datablad
      687598_5060568345451_.pdf
      Last ned / vis datablad
      Generelt
      Artikkelnummer5060568345451
      Leverandørens artikkelnummerUU-P0E400
      Forpakningsmål
      Bruttovekt37.7 kg
      Høyde39 cm
      Lengde93 cm
      Bredde60 cm
      Mål og vekt
      Grillareal (cm)40x40
      Bredde (cm)50,000
      Dybde (cm)81,000
      Vekt (kg)28,400
      Egenskaper
      Type grillKullgrill
      SidebrennerNei
      BakbrennerNei
      Infrarød brennerNei
      Indirekte grillingNei
      Termometer i lokketNei
      Skap for oppbevaringNei
      Bærbar grillNei
      Nyttige tips