
Dine leveringsalternativer
Betalingsmetoder




Leveringsmetoder

- Produktdetaljer
- Produktomtaler
- Spesifikasjoner
Produktdetaljer
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?»
I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
- Hobby
Generelt | |
---|---|
Artikkelnummer | 9788234718304 |
Leverandørens artikkelnummer | 9788234718304 |
Forpakningsmål | |
---|---|
Bruttovekt | 0.575 kg |
Høyde | 24.7 cm |
Lengde | 1.7 cm |
Bredde | 17.5 cm |